Menu
hersenspinsels

10 Food Confessions tag

Pizza met champignons

Ohjee, werd ik door Eef Kookt Zo zomaar getagd voor de 10 Food Confessions Tag! Deze tag werd bedacht door Leonie van gewoonwateenstudentjesavondseet en het is de bedoeling dat je jouw gekke gewoontes op het gebied van eten & drinken deelt. Leuk!

Goed, met de billen bloot dus. Komt ie:

1. Koken

Ook ik heb wel eens geen zin om te koken. There. I’ve said it!

2. Lust ik niet

Ik lust veel, maar sommige dingen krijg ik gewoon echt niet weg. Met stip bovenaan: koriander, oftwewel zeepsop. Gad-ver-damme.

3. Misselijk

In opvolging op nummer twee: van lychees ben ik een keer heel misselijk geworden. Nu kan ik die slijmerige, witte bolletjes niet meer zien zonder een raar gevoel in mijn buik te krijgen. Brrr!

4. Pakjes & Zakjes

Ik kook bijna volledig zonder pakjes en zakjes. Maar er zijn een paar kant en klaar producten waar ik een enorm zwak voor heb: de pizza’s van Dr. Oetker (hoe slecht, en hoeveel lekkerder is een zelfgemaakte pizza!) en de Tex Mex guacamole-mix. Ik maak heus wel eens zelf guacemole, maar de mix uit dit zakje vind ik gewoon te lekker!

5. Pizza

Trouwens, over pizza… Dat is dus mijn lievelingseten. Lekker culi hè? Waar je me overigens ook heel blij mee maakt is (goede!) friet, de perfecte kroket of een burger.

6. Cheesecake

Ik word zó chagrijnig als je ergens cheesecake bestelt en vervolgens kwarktaart voorgeschoteld krijgt. Heerlijk hoor, maar aan alle horeca in Nederland: Kwarktaart. Is. GEEN. Cheesecake. Gelukkig komt dit steeds minder vaak voor!

7. Biertje

Als ik bier drink uit een flesje, maak ik eerst met mijn mouw de opening goed schoon. Een onzinnige tic die ik heb overgenomen van le husband, die het smerig vind het flesje zo aan zijn mond te zetten. Weird.

8. Melk

Ik ben gek op melk en drink elke ochtend een beker (nooit een glas, ik weet dat de meeste mensen melk drinken uit een glas maar dat vind ik helemaal niks). Oh ja, en als we shoarma of friet eten hoort daar een beker melk bij.

9. Met open mond

De meest walgelijke eetgewoonte vind ik mensen die met hun mond open kauwen. Niet om aan te zien en misselijk dat ik ervan wordt, zo smerig!

10. Prieken

Ik kan echt enorm zitten te prieken met eten. Als ik salade eet wil ik én een stukje sla én een partje tomaat & komkommer én een stukje avocado én een beetje parmaham én die flinter parmezaan op mijn vork. Ik eet dan ook ontzettend langzaam en ben altijd als laatste klaar met eten.

En nu jullie! Wat zijn jouw Food Confessions?

4 Reacties

 • Marianne - Lovemyfood
  30 mei 2015 at 06:12

  Hahaha! Wat leuk om te lezen! Dat prieken is zóóó herkenbaar!

  Reply
  • Sandra
   30 mei 2015 at 16:49

   Haha erg hè, kan er gewoon niet mee stoppen!

   Reply
 • Eef
  28 mei 2015 at 21:31

  Super leuk ingevuld! Helemaal gelijk wat betreft de cheesecake, dat is zeker geen kwarktaart en zeker een teleurstelling als je dat wel krijgt ;)

  Reply
 • Anne-Marie
  28 mei 2015 at 18:36

  Leuk om te lezen hoe we allemaal verschillen! Ik ben dol op koriander en gruwel van melk!

  Reply

Laat een reactie achter