Menu
smoothies & sapjes

5x de lekkerste sapjes & smoothies voor de zomer

Smoothie mango, banaan en kokos

Jullie zien regelmatig homemade sapjes en smoothies langskomen op mijn blog, ik ben er dan ook gek op! Zo gemaakt, lekker en – als je er ook nog wat groente doorheen gooit – ook nog eens gezond. Zo midden in de herfst kun je vast wel een vitamineboost gebruiken. Daarom: mijn vijf favoriete sapjes en smoothies.

1. Smoothie met mango, kokos en banaan

Mango, banaan, kokosmelk… Tropischer – en romiger- dan dit wordt het niet snel. Deze smoothie met mango, banaan en kokos geeft je een instant zomers gevoel.

2. Smoothie met aardbei, banaan en kiwi

Smoothie met aardbei en banaan en kiwi

Is het geen beauty om te zien, deze prachtige lichtroze combinatie? En nog lekker ook. Een heerlijk zoete smoothie dankzij de banaan & de aardbei, en met een kiwi erdoor krijgt de smoothie wat extra frisheid. Naar het recept >

3. Sapje met wortel, appel en gember

Sapje met wortel en gember

Gember is een ingrediĆ«nt dat je misschien niet zo snel in een sapje zou verwerken. Maar probeer het eens, het is echt de moeite waard! Het geeft een heerlijke pittige kick en is ook nog eens gezond. In combinatie met de wortel en de appel krijg je een heerlijk fris sapje. Dus maak ‘m eens, dit sapje met appel, wortel en gember.

4. Sapje met rode biet, appel en gember

Smoothie met rode biet, appel en gember

Rode biet in een sapje klinkt op het eerste gezicht misschien niet heel aantrekkelijk. Eerlijk is eerlijk, ik moest ook even aan de smaak wennen. Maar het is supergezond en in combinatie met appel en gember wordt dit rodebietensapje een heerlijk fris drankje en een echte vitamineboost!

5. Smoothie met spinazie, perzik en sinaasappel

Smoothie met spinazie, perzik en sinaasappel

Spinazie, perzik, sinaaasappel… Deze spinaziesmoothie zit echt bomvol lekkere smaken en je krijgt er gelijk een lekkere vitamineboost van.

5x smoothie recepten

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter