smoothies & sapjes

5x de lekkerste sapjes & smoothies voor de zomer

Smoothie met mango, kokos en banaan

Jullie zien regelmatig homemade sapjes en smoothies langskomen op mijn blog, ik ben er dan ook gek op! Zo gemaakt, lekker en – als je er ook nog wat groente doorheen gooit – ook nog eens gezond. Zo midden in de herfst kun je vast wel een vitamineboost gebruiken. Daarom: mijn vijf favoriete sapjes en smoothies.

1. Smoothie met mango, kokos en banaan

Mango, banaan, kokosmelk… Tropischer – en romiger- dan dit wordt het niet snel. Deze smoothie met mango, banaan en kokos geeft je een instant zomers gevoel.

2. Sapje met meloen, limoen en munt

Sapje met meloen, limoen, munt en sinaasappelsap

Is het geen beauty om te zien, deze prachtige lichtgroene combinatie? En nog lekker ook. Vooral heerlijk in de zomer want het is een fijn verfrissend drankje.

Klik hier voor het recept.

3. Sapje met wortel, appel en gember

Sapje met wortel en gember

Gember is een ingrediënt dat je misschien niet zo snel in een sapje zou verwerken. Maar probeer het eens, het is echt de moeite waard! Het geeft een heerlijke pittige kick en is ook nog eens gezond. In combinatie met de wortel en de appel krijg je een heerlijk fris sapje. Dus maak ‘m eens, dit sapje met appel, wortel en gember.

4. Sapje met rode biet, appel en sinaasappel

Rode biet in een sapje klinkt op het eerste gezicht misschien niet heel aantrekkelijk. Eerlijk is eerlijk, ik moest ook even aan de smaak wennen. Maar het is supergezond en in combinatie met appel, sinaasappel en gember wordt dit rodebietensapje een heerlijk fris drankje en een echte vitamineboost!

5. Smoothie met spinazie, komkommer en rode biet

Spinazie, komkommer, rode biet… Deze spinaziesmoothie zit echt bomvol groenten! Met een flinke hand aardbeien maak je de smoothie wat zoeter. Een bijzondere combinatie en heel geschikt om aan smoothies met rode biet te wennen, want in deze versie overheerst de komkommer de toch wat ‘gronderige’ bietensmaak.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten