In de zomer is er toch niets fijner dan met allerlei lekkere hapjes buiten te eten? Antipasti zijn daar perfect voor! Deze antipasti hoef je natuurlijk niet persé samen te serveren, afzonderlijk zijn ze ook heerlijk als antipasto, amuse of hapje. Maar zelf vind ik het vooral leuk om dit als avondeten op tafel te zetten op een mooie dag. Eventjes de keuken in om alle hapjes klaar te maken. Wat lekker brood met smeersels erbij en klaar ben je!
3 antipasto
In dit geval maken we drie antipasto:
- asperges met Italiaanse kruiden en rauwe ham
- gegrilde champignons met Italiaanse kruiden
- gemarineerde mozzarella
Bewaar dit recept op Pinterest:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties