In de zomer is er toch niets fijner dan met allerlei lekkere hapjes buiten te eten? Antipasti zijn daar perfect voor! Deze antipasti hoef je natuurlijk niet persé samen te serveren, afzonderlijk zijn ze ook heerlijk als antipasto, amuse of hapje. Maar zelf vind ik het vooral leuk om dit als avondeten op tafel te zetten op een mooie dag. Eventjes de keuken in om alle hapjes klaar te maken. Wat lekker brood met smeersels erbij en klaar ben je!
3 antipasto
In dit geval maken we drie antipasto:
- asperges met Italiaanse kruiden en rauwe ham
- gegrilde champignons met Italiaanse kruiden
- gemarineerde mozzarella
Bewaar dit recept op Pinterest:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties