Deze Avocado-toast met feta en pijnboompitten is een echte winnaar. Zo lekker als lunch! Avocado, peel the avocado. Ken je dat SUPER-irritante liedje nog? Sorry als het nu in je hoofd zit… Zelf ben ik gek op avocado. Deze vette, groene jongen vult goed en daarom eet ik ‘m graag, vooral tijdens de lunch. Op een broodje of op toast, of ik maak er een lekkere salade mee. Vandaag geef ik jullie een heerlijk recept voor avocado-toast.
Toast met avocado en feta
Dit ‘prutje’ bedacht ik een keer op het werk, en het is zo lekker dat het inmiddels een vast recept is geworden in ons werklunch-repertoire. Voor deze avocado-toast prak je simpelweg een avocado fijn met wat andere lekkere dingen: een goede pesto, wat lekkere feta (neem wel echte feta en niet van die salade-kaas, echte feta is veel smaakvoller). En wat pijnboompitjes voor de crunch.
Avocadotoast met pijnboompitten
In sommige supermarkten kun je geroosterde pijnboompitten kopen. Kies hier zeker voor, want die hebben meer smaak dan de ongeroosterde variant. Als je dit recept thuis maakt, kun je ze natuurlijk ook zelf even roosteren maar op het werk heb je waarschijnlijk geen pan tot je beschikking, dus dan zijn de geroosterde pitjes een goede variant! Of rooster ze ‘s ochtends thuis even en neem ze mee naar kantoor.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties