Menu
hotspots

Baksels – absolutely homemade taarten in Amsterdam

Baksels - absolutely homemade

“You can’t buy happiness
but you can
buy cake
and that’s almost the same thing

Dat is de slogan die te lezen is taartenwinkel Baksels in Amsterdam die mijn oud-collega Léonie opende. Inmiddels ben ik regelmatig langsgeweest om te proeven.

Baksels – absolutely homemade

Alles bij Baksels is homemade by Léonie en haar team en het ziet er allemaal even heerlijk uit: Cheesecake, Carrot Cake, Red Velvet Cake, Raspberry Cheesecake Brownies, Cookies, Lemon Poppyseed Muffins & Chocolate Cupcakes… De baksels kun je zowel meenemen als ter plaatse opeten onder het genot van een kopje koffie of thee. De menukaart varieert dagelijks, maar een paar toppers staan eigenlijk altijd in de vitrine (waaronder de cheesecake, carrot cake en red velvet cake).

Raspberry Cheesecake Brownie

Cheesecake brownies met frambozen

Zelf kies ik vaak voor de Raspberry Cheesecake Brownie, de ‘signature dish’ van Baksels. Ga deze zeker proeven, hij is waanzinnig lekker! Een stevige laag brownie met een laagje romige cheesecake en verse frambozen. Of maak hem zelf met dit recept. De combinatie van de rijke brownie met de frisse toplaag van cheesecake met framboos is geniaal…

Neem ook eens een kijkje op Léonie’s Facebookpagina voor meer foto’s om je vingers bij af te likken…

Baksels op de Kinkerstraat

Na een aantal jaren op de gezellige Bilderdijkstraat is Baksels verhuisd naar een nieuwe, grotere winkel aan de bekende Kinkerstraat. In deze nieuwe winkel is nog veel meer ruimte om ter plekke te genieten van een lekker taartje.

Kinkerstraat 51, Amsterdam
+31 20 389 2001
Website

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter