Dit is zo’n leuk receptje! Lekker simpel ook. Deze bevroren banaan met chocolade doet het goed als tussendoortje, maar is ook super als toetje. Ga vooral lekker los en maak zelf een combinatie van banaan, chocolade en een topping die jij zelf het lekkerste vindt. Ik geef je natuurlijk wel een paar ideeën:
- Pure chocolade en kokos
- Melkchocolade en zeezout
- Melkchocolade en pistachenoten of cashewnoten
- Witte chocolade en hagelslag of discodip
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
3 Reacties
Eef
4 maart 2016 at 12:27Gewoon echt een gouden combi chocolade en banaan, heerlijk!
Lianne
4 maart 2016 at 11:17Ziet er lekker uit! Lekker fris toetje voor in de zomer. :)
Joyce
4 maart 2016 at 08:24Mmm, dit ziet er lekker uit :)