reviews

BitesWeLove – gezonde tussendoortjes + kortingscode

Zoals je weet is het best lastig om elke dag weer een lekker, gezond tussendoortje te vinden. Daar heb ik ook nog wel eens moeite mee… Sinds ik met de auto naar het werk kan, grijp ik minder snel naar een ongezond tussendoortje maar toen ik nog met de trein naar het werk ging en elke dag om 18.00 uur op het Centraal Station kwam, was de keuze voor een slechte snack snel gemaakt… Ook last van? Dan is BitesWeLove misschien wel iets voor jou!

Ik besloot dit nieuwe concept te testen en nam een abonnement op de BitesWeLove box.

Hoe werkt BitesWeLove?

Je kunt op de website na je bestelling in jouw eigen profiel aangeven welke bites je wel of juist niet wilt ontvangen.

Vervolgens krijg je van BitesWeLove wekelijks een mooie box op de mat met daarin vier gezonde tussendoortjes (in totaal hebben ze meer dan 50 smaken!), in porties van zo’n 40-50 gram. Fijn: de box past gewoon door de brievenbus, het is dus geen pakketje.

Extra leuk: sinds kort heeft BitesWeLove ook granola’s in het assortiment, als aanvulling op de tussendoortjes. In je box vind je maximaal 1 zakje granola. Ik heb inmiddels een paar smaken geproefd en ze zijn echt superlekker!

Vind je iets niet lekker? Geef dat dan aan, dan ontvang je deze ‘bite’ de volgende keer niet meer. Fijne service vind ik!

Wat kost dat?

De box kost €4,95 per week. Vind je dit te duur, dan kun je ervoor kiezen om de week een box te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om je abonnement te pauzeren.

Wat vind ik ervan?

In mijn eerste week kreeg ik #12 (cornflakes met witte chocolade, amandelen en bananenchips), #16 (cranberries, rozijnen en melkchocolade met sinaasappelaroma), #17 (cranberries, rozijnen, pecannoten en pure chocolade) en #20 (edamame / tuinbonen). Ik vond de bites erg lekker en de porties zijn prima, soms zelfs wat groot. Genoeg in ieder geval om je trek voor een uur of twee te stillen.

Wat mij betreft is BitesWeLove een zeer welkome aanvulling op het tussendoortjes-assortiment. Heel handig om altijd een zakje ‘bites’ in mijn tas te hebben voor als de hongerklop optreedt. Of het nu daadwerkelijk gezond is laat ik een beetje in het midden (de zakjes die ik had bevatten zo’n 170 tot wel 300 calorieën en dat vind ik best veel, en in drie zakjes zat meer dan 20 gram suiker, in eentje zelfs 30!), maar beter dan een kaasbroodje of een chocoladereep is het snel, ik ben fan!

Er zijn trouwens ook voldoende bites die wel echt gezond zijn hoor, maar ik koos in dit geval voor bites die vooral heel lekker waren en niet persé gezond, haha!

Zelf bestellen? Dat kan via de website van Bites We Love. Gebruik mijn kortingscode en ontvang je eerste box gratis! BWL-7e8e51ca

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten