reviews

BoxBites – gezonde tussendoortjes – recensie + kortingscode

BoxBites

 

Yes, er is weer wat nieuws in het tussendoortjes-aanbod! Zoals jullie weten ben ik altijd op zoek naar gezonde tussendoortjes. Ik ben al een tijdje fan van BitesWeLove maar ik stuitte nu op weer iets nieuws: BoxBites.

Wat is BoxBites?

BoxBites verstuurt gezonde tussendoortjes die gewoon door de brievenbus passen. In de box zitten 18 tussendoortjes. Het aanbod tussendoortjes verschilt per box. Wat je kunt verwachten? Allerlei verschillende (superfood) repen, dadels, gedroogd fruit en nootjes.

Wat vind ik ervan?

Oh ja, dit vind ik leuk! Ik werd helemaal happy toen ik de grote doos uitpakte. 18 verschillende tussendoortjes, 18!!! Echt heel leuk om steeds weer iets nieuws te proberen. Wel een kleine kanttekening: net als in de meeste tussendoortjes zitten ook (met name in de repen en in het gedroogde fruit) veel suikers. Niet altijd toegevoegde suikers, maar wel veel natuurlijke suikers van fruit bijvoorbeeld. Dus als je écht een gezonde keuze wilt maken, let dan wel goed op de verpakking. Het zou tof zijn als je kunt aangeven welke tussendoortjes je wel/niet in de box wilt ontvangen, volgens mij kan dat nu nog niet, maar misschien in de toekomst wel. Mijn favoriet tot nu toe? ‘The Pumpkin’, een reepje met een heerlijk kruidige smaak én een vleugje pompoen natuurlijk.

Wat kost het?

Je kunt ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten. Als je de box wekelijks wilt ontvangen, kost dat je €27 per keer. Bij om de week bestellen betaal je €28, bij elke vier weken €29. Je kunt er ook net als ik voor kiezen om de box eenmalig te ontvangen. Dan betaal je €30. Bij de meest populaire box van €28 kost elk tussendoortje dus €1,55. Voor een gezonde snackreep in de supermarkt ben je dit ook kwijt. (en een ongezond tussendoortje kost meestal nog meer…)

Kortingscode BoxBites

Zelf BoxBites bestellen? Voer tijdens het bestelproces deze kortingscode in en je ontvangt €5 korting op jouw box: 10783_d0rm3e27

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

1 Comment

  • Reply Anne-Marie

    Leuk concept. Ik ben helemaal geen snoeper, dus niet echt op zoek naar ‘gezonde’ alternatieven. Maar als er nog eens een gezond alternatief voor hartige snacks als worst en kaas komt dan houd ik me aanbevolen :)

    26 september 2015 at 14:31
  • Reactie achterlaten