Menu
lunch

Broccolispread met geitenkaas

Broccolispread

Op zoek naar eens wat ander beleg voor een toastje? Probeer deze broccolispread eens. Lekker simpel te maken: je hoeft alleen de broccoli even te koken en te mengen met zachte geitenkaas en wat smaakmakers.

Broccolispread met geitenkaas

0 from 0 votes
Course: LunchCuisine: HapjeDifficulty: Eenvoudig
Voor ca

6

belegde broodjes
Voorbereiding

5

minutes
Kooktijd

5

minutes
Calorieën

106

kcal

Ingrediënten

  • 100 gr broccoli (gekookt)

  • 125 gr geitenkaas

  • 2 el pijnboompitten

  • 1 citroen

Bereiding

  • Kook de broccoli in ongeveer 5 minuten gaar en laat afkoelen.
  • Doe de broccoli met de geitenkaas in de kom van je keukenmachine. Rasp de citroen en doe de rasp erbij. Doe ook het sap van de helft van de citroen erbij en wat peper en zout. Maal het mengsel fijn.
  • Roer de pijnboompitten door de spread en breng indien nodig nog verder op smaak met peper en zout.

Opmerkingen

  • Je kunt de spread nog enkele dagen in de koelkast bewaren.
Broccolispread met geitenkaas

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter