Menu
lunch

Broccolispread met geitenkaas

Broccolispread

Op zoek naar eens wat ander beleg voor een toastje? Probeer deze broccolispread eens. Lekker simpel te maken: je hoeft alleen de broccoli even te koken en te mengen met zachte geitenkaas en wat smaakmakers.

Broccolispread met geitenkaas

0 from 0 votes
Course: LunchCuisine: HapjeDifficulty: Eenvoudig
Voor ca

6

belegde broodjes
Voorbereiding

5

minutes
Kooktijd

5

minutes
Calorieën

106

kcal

Ingrediënten

  • 100 gr broccoli (gekookt)

  • 125 gr geitenkaas

  • 2 el pijnboompitten

  • 1 citroen

Bereiding

  • Kook de broccoli in ongeveer 5 minuten gaar en laat afkoelen.
  • Doe de broccoli met de geitenkaas in de kom van je keukenmachine. Rasp de citroen en doe de rasp erbij. Doe ook het sap van de helft van de citroen erbij en wat peper en zout. Maal het mengsel fijn.
  • Roer de pijnboompitten door de spread en breng indien nodig nog verder op smaak met peper en zout.

Opmerkingen

  • Je kunt de spread nog enkele dagen in de koelkast bewaren.
Broccolispread met geitenkaas

Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter