Deze fudge brownies met karamel en butterscotch moét je gewoon een keer maken. Een ‘gewone’ brownie is al een feestje op zich, maar denk je eens in dat je in plaats van gewone chocolade, butterscotch chocolade gebruikt. En er dan ook nog eens stukjes fudge aan toevoegt. Denk je eens in dat die stukjes fudge in de oven gaan smelten en, en… Hou maar op, maak me gek!
De lekkerste brownies met karamel
Toen ik deze brownie alweer een paar jaar terug meenam naar het werk als traktatie voor mijn verjaardag, kreeg ik van een collega het allermooiste compliment; dit was de lekkerste brownie die ze ooit had gegeten. Daar word je toch blij van :-) Daarom: het recept voor deze fudge brownies met karamel en butterscotch. Zodat ook jij de lekkerste brownies ooit kunt maken!
Lauwwarme brownies
Tip: eet deze brownies als ze nog een beetje warm zijn, dan zijn ze het allerlekkerst. Mocht je denken dat deze brownies niet binnen twee dagen opgaan (in theorie is dat een mogelijkheid…) dan kun je de stukjes brownie prima invriezen. 90 seconden oppiepen in de magnetron op de ontdooistand en je hebt een heerlijk warme brownie!
Deze brownie met karamel is heerlijk bij een kopje koffie, of serveer ze met vanille-ijs als toetje!
Dit recept werd eerder gepubliceerd in delicious. magazine
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties