Quinoa met courgette & gerookte zalm. Een lekker licht avondmaaltje, zeker door de toevoeging van frisse munt en limoen. Een paar jaar geleden zag je dit ‘superfood’ overal, maar volgens mij is het de laatste tijd niet zo heel populair meer. Zelf vind ik het nog steeds lekker en een leuke afwisseling met pasta, rijst en aardappels. Door de neutrale smaak van quinoa kun je het combineren met veel andere smaken, zoals in dit recept.
Restje wordt lunch
Dit zijn van die recepten waarvan je hoopt dat er iets overblijft van het avondeten. Dit gerecht is namelijk ook koud lekker, en daarmee een heerlijke & voedzame lunch de volgende dag. Bewaar de quinoa met courgette en gerookte zalm in een goed afsluitbaar bakje in de koelkast, dan kun je het de volgende dag nog prima eten.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties