Nu het weer zo koud is buiten, krijg ik weer zin in warme ontbijtjes. Eén van de ontbijtjes die de laatste tijd vaak op tafel komt, is havermoutpap, oftewel ‘porridge’ zoals ze het in Engeland & Amerika noemen. Zo maakte ik laatst al deze heerlijke havermoutpap met sinaasappel en vandaag deel ik een lekker recept voor chai porridge voor je. Oftewel: chai havermout.
Zelf chai-kruiden maken
Chai-mix kun je kant en klaar kopen, maar het is ook erg makkelijk om het zelf te maken. Bekijk mijn recept voor chai-mix maar eens. Je hoeft alleen maar de benodigde specerijen te kopen en deze fijn te malen, that’s it! En met zo’n potje kruiden kun je dan weer allerlei lekkers maken. Chai latte natuurlijk, maar zoals je zult zien is een schepje chai in je havermoutpap ook echt heerlijk!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties