Eten jullie nog wel eens chiapudding? Je zag het een tijdje over, nu de laatste tijd wat minder volgens mij. Zonde, want het is ontzettend lekker! Deze variant met mango & banaan is al een tijdje populair, tijd om aan de slag te gaan met een lekkere variatie! Dat werd deze chiapudding met smoothietopping. Een laagje chiazaad met mango op de bodem, met daarop een mengsel van fruit & kwark. Lekker én het ziet er mooi uit!
Foodpreppen
Tip: je kunt de chiapudding van tevoren maken, in de koelkast blijft dit laagje zeker 2-3 dagen goed. Voor de smoothielaag kun je gebruik maken van vers fruit, maar fruit uit de diepvries werkt net zo goed. Als je het fruit niet helemaal ontdooit, krijg je een wat dikkere, ijs-achtige consistentie. Erg lekker! Maar als je geen zin hebt in een koude hap op de vroege morgen, laat je het fruit gewoon lekker helemaal ontdooien.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties