Net als vrijwel iedere vrouw kun je ook mij heel blij maken met chocolade. Vooral chocolade met noten en rozijnen vind ik te lekker voor woorden. Het leek me dan ook een heel goed idee om eens zelf chocoladerepen met noten en rozijnen te maken. Maar, ik wilde er wel een twist aan geven. Een alcoholische twist wel te verstaan :-)
Tijdens een studiereis door Schotland deden we eens een whisky/chocolade tasting. Ik was nooit zo dol op de combinatie van chocolade en alcohol (weet je nog die vieze kersenbonbons, brrrr), maar sinds die tasting werd ik er weer even aan herinnerd dat het zeker lekker kan zijn! Daarom besloot ik eens te gaan experimenteren. Ik had nog een heel lekkere jenever in de kast staan: de Bruine jenever van Hooghoudt. Als je de fles opendraait ruik je allerlei zoete tonen waarvan ik eigenlijk wel zeker wist dat ze heel goed samen zouden gaan met de smaak van pure chocolade. En ja hoor, dat bleek ook zo te zijn. Ga maar snel maken, deze chocolade met noten en rozijnen, dan zul je het wel zien!
Dit artikel is een gesponsord artikel (advertorial). Voor meer informatie over gesponsorde artikelen, verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
4 Reacties
Eef
25 september 2016 at 09:40Hmm dit klinkt waanzinnig lekker!
Nicole
24 september 2016 at 12:02wat origineel om er jenever door te doen! Echt een superleuke touch!
Demi | DE KOOKFABRIEK
24 september 2016 at 09:21Mmm! Lekker!
Anne-Marie
24 september 2016 at 08:24Klinkt heeeeeelemaal niet verkeerd :)