reviews

Sandra proeft… Chocotasting – iedere maand een pakketje chocolade op je deurmat

Chocotasting

Dat is toch wel een van de fijnere bijkomstigheden in het leven van een foodblogger: fijne foodpost! Van Chocotasting mocht ik hun Tasting Box proberen: een doosje met drie soorten chocolade. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen…

Chocotasting – wat is het?

Chocotasting is een leuk nieuw concept waarbij je je kunt abonneren op een chocoladebox. Iedere maand ontvang je een pakketje op je mat met daarin drie repen chocolade. Chocotasting biedt drie soorten Tasting boxen: Melk, Puur en de Mixed tasting box, waarbij je zowel melk- als pure chocolade ontvangt.

Zelf ontving ik de melk-variant, met daarin drie repen chocolade van het Engelse merk Prestat. Ik vond het wel jammer dat ik drie repen van hetzelfde merk ontving. Bij een collega die de box ook ontvangt, weet ik dat je normaal gesproken drie verschillende merken ontvangt. Gelukkig kreeg ik wel drie verschillende smaken en kon ik toch volop proeven!

De test…

Ik ontving drie smaken in mijn Chocotasting Milk Box:

Velvety Smooth Milk Chocolate

Inderdaad een heel zachte chocolade die smelt op je tong. Heel zoet maar dat vind ik wel lekker.

Milk Chocolate Cinnamon Spice

Ik ben gek op kaneel dus dit is echt een reep voor mij! Wel moet ik zeggen dat de reep bij een zonnetje en 25 graden, toch net ietsje minder smaakt dan op een herfstige dag.

Roasted Almond, Sea Salt & Milk Chocolate

By far mijn favoriet! Een klein beetje chrunch door de gemalen amandelen en een heerlijk zoute nasmaak door het zeezout. Wat een topcombi!

Wat kost dat?

Je kunt kiezen voor verschillende abonnementen bij Chocotasting. Als je de box zes maanden afneemt, betaal je €14,95 per box. Bij drie maanden is dat €15,50. Ook leuk: je kunt de box eenmalig bestellen (leuke cadeautip!) voor €15,95

De eindbeoordeling

Wat een leuk concept! Welke vrouw wordt er nou niet blij van maandelijks een pakket chocolade op de deurmat? Wel vind ik het bedrag aan de hoge kant, zelf zou ik dat bedrag wel over hebben voor de box, maar niet iedere maand. Maar ik ga de box zeker in mijn achterhoofd houden als cadeautje voor vriendinnen.

Voor deze review heb ik producten toegestuurd gekregen. Dit beïnvloedt echter niet mijn persoonlijke mening over dit product.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

1 Comment

  • Reply Eef

    Leuke review! Mij lijkt de Roasted Almond, Sea Salt & Milk Chocolate zo aan de naam te lezen ook erg lekker hoewel die met kaneel ook niet verkeerd klinkt, hmm ;) chocolade altijd goed haha. Zeker een leuke cadeautip ga ‘m even onthouden.

    25 juli 2015 at 19:12
  • Reactie achterlaten