Een Club sandwich is een echte klassieker. Met bacon, sla en tomaat (BLT) bijvoorbeeld, of zoals in dit recept: een club sandwich met gerookte zalm en kruidenroomkaas. Een echte traktatie voor de lunch en ook nog eens zo klaar. Je hoeft enkel de broodjes te roosteren en te beleggen met een laagje kruidenroomkaas, gerookte zalm en wat tuinkers. Easy does it!
Welk brood gebruiken voor een club sandwich?
Meestal wordt gebruik gemaakt van wit casinobrood voor het maken van een club sandwich, maar kies vooral brood uit wat je zelf lekker vindt. Natuurlijk kan je ze ook maken met bruin- of volkorenbrood. Meestal bestaat de sandwich uit drie lagen brood, die schuin door worden gesneden.
Club Sandwich beleggen
Met het beleg kun je natuurlijk lekker los gaan, maar wel belangrijk is dat je altijd iets van een smeersel gebruikt. Het brood is natuurlijk getoast, dus dan is het wel lekker om iets op je club sandwich te smeren dat het geheel lekker smeuïg maakt. Traditioneel is dit meestal mayonaise, maar in dit geval gebruik ik een laagje kruidenroomkaas. Een laagje geprakte avocado is ook superlekker op deze club sandwich met gerookte zalm!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties