Menu
lunch

Crackers met ricotta en passievrucht

Crackers met ricotta en passievrucht

Lekker zoet en fris: crackers met ricotta en passievrucht! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om mijn brood mee te beleggen (of mijn crackers). Want hoewel er niets mis is met een lekker bammetje kaas, is het toch ook leuk om lekker te variëren met broodbeleg. Deze crackers met ricotta en passievrucht zijn een leuke variatie op je lunchrepertoire. Makkelijk te maken en het is weer eens wat anders!

Crackers met ricotta en passievrucht

0 from 0 votes
Course: LunchCuisine: VegetarischDifficulty: Eenvoudig
Servings

4

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

0

minutes
Calories

125

kcal

Fris-zoet beleg voor op een cracker: vanille-ricotta met passievrucht en munt.

Ingrediënten

  • 4 volkoren crackers

  • 200 gr ricotta

  • 1 tl vanille-extract

  • 2 passievruchten

  • blaadjes munt

Bereiding

  • Klop de ricotta los met het vanille-extract en besmeer de crackers ermee.
  • Halveer de passievruchten en schep op elke cracker de pulp uit een halve passievrucht.
  • Snijd enkele muntblaadjes in reepjes en garneer de crackers hiermee.
Recept crackers met ricotta

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter