hapjes

Dadels met spek en gorgonzola

Dadels met spek en gorgonzola

Dadels met spek zijn een hele goede combinatie! Het zoete van de dadels met het zoute spek, heerlijk! Dit hapje is zo makkelijk te maken dat het eigenlijk overbodig is om er een recept voor te geven. Toch deel ik dit graag met jullie, want de combinatie van de zoete dadels met de gorgonzola en het zoute spek is gewoon overheerlijk. Houdt je niet van gorgonzola? Dan zou je het ook weg kunnen laten of vervangen door geitenkaas.

Dadels met spek en gorgonzola

0 from 0 votes
Course: HapjeCuisine: FeestDifficulty: Eenvoudig
Voor

20

hapjes
Voorbereiding

15

minutes
Baktijd

5

minutes
Calorieën

39

kcal

Een makkelijk en snel te maken hapje: dadels met blauwe kaas en spek.

Ingrediënten

  • 20 dadels

  • 10 plakjes ontbijtspek

  • 50 gr gorgonzola dolce of geitenkaas

Bereiding

  • Ontpit de dadels, en vul deze met een klein stukje gorgonzola.
  • Omwikkel de gevulde dadels met een half plakje ontbijtspek.
  • Dit pakketje bak je een paar minuutjes in een koekenpan met wat olijfolie.
    Draai de dadels regelmatig om zodat de kaas smelt en het spek mooi bruin wordt maar niet verbrandt.
  • Serveer de dadels met spek warm.

Opmerkingen

  • Tip: maak de hapjes vooraf al klaar, dan hoef je ze alleen nog maar even op te bakken als je gasten er zijn.

Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten