hapjes

Dadels met spek en gorgonzola

Dadels met spek en gorgonzola

Dadels met spek zijn een hele goede combinatie! Het zoete van de dadels met het zoute spek, heerlijk! Dit hapje is zo makkelijk te maken dat het eigenlijk overbodig is om er een recept voor te geven. Toch deel ik dit graag met jullie, want de combinatie van de zoete dadels met de gorgonzola en het zoute spek is gewoon overheerlijk. Houdt je niet van gorgonzola? Dan zou je het ook weg kunnen laten of vervangen door geitenkaas.

Recept dadels met spek en gorgonzola

Voor 20 stuks

  • 20 dadels
  • 7-10 plakjes ontbijtspek
  • 50 gr gorgonzola of geitenkaas (ik gebruik de ‘dolce’ variant, die is niet zo sterk)

Zo maak je de dadels met spek 

  • Ontpit de dadels, en vul deze met een klein stukje gorgonzola.
  • Omwikkel de gevulde dadels met een half of een derde plakje ontbijtspek.
  • Dit pakketje bak je een paar minuutjes in een koekenpan met wat olijfolie.
  • Draai de dadels regelmatig om zodat ze mooi bruin worden maar niet verbranden.
  • Serveer de dadels met spek warm.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra

Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten