Menu
hersenspinsels

De 5 populairste recepten van 2021

Ovenschotel met spitskool en gehakt

Zo aan het einde van het jaar vind ik het altijd leuk om terug te kijken naar de populairste recepten. Wat vinden jullie nu eigenlijk het lekkerste? En welk recept wordt het meeste bezocht? Ik heb daarom een lijstje voor jullie gemaakt van de populairste recepten van 2021.

De meest beoordeelde recepten

Wist je dat het mogelijk is om elk recept te beoordelen? Dat kan heel makkelijk door op de sterretjes te klikken in het recept zelf. Je kunt ook een reactie achterlaten bij het betreffende artikel en in je reactie op de sterretjes klikken. Ik vind het superfijn dat jullie dit zo massaal doen, want het helpt me enorm. Zo kan ik namelijk zien welke recepten jullie lekker vinden en aan welke recepten ik misschien nog wat moet sleutelen! Deze recepten hebben jullie massaal gemaakt & beoordeeld in 2021:

Spitskool ovenschotel

Dit recept hoort al jaren tot de best bezochte recepten op mijn blog. En jullie blijken het ook nog eens heerlijk te vinden! Inmiddels heeft het recept maar liefst 96 stemmen gekregen met een gemiddelde score van 4.2 uit 5! Waarom ik dit extra leuk vind, is omdat dit een recept is dat oorspronkelijk van mijn moeder is. Zij maakte dit zeker om de week toen mijn broertje en ik nog thuis woonden.

Ouderwetse hachee

Ouderwetse hachee

Zo leuk, nóg een familierecept dat massaal wordt gemaakt! Mijn oudtante maakte dit altijd voor ons als we bij haar gingen eten. Zo lekker als zij wordt het natuurlijk nooit écht, maar deze versie komt wel echt heel goed in de buurt. Wij zijn er thuis dol op en eten het ‘t liefste met frietjes of aardappelpuree. Jullie hebben het recept inmiddels 55x beoordeeld met een score van 4.1 uit 5!

Hele kip uit de oven

Hele kip uit de oven met honing en mosterd

Hmm, een hele kip uit de oven! Erg makkelijk te maken en zo lekker! Dit recept werd in 2021 ook weer veel bezocht én gemaakt. Inmiddels heeft het recept 30 beoordelingen en een gemiddelde score van 3.5 uit 5. Niet slecht, maar er is ruimte voor verbetering. Ik ga dus in 2022 proberen dit recept zelf weer eens te maken en te kijken of ik hem nog lekkerder kan maken!

Pruimen plaatcake

Pruimen plaatkoek

Het recept voor deze super-simpele plaatcake met pruimen werd in het pruimenseizoen echt massaal door jullie bezocht én ook daadwerkelijk gemaakt. Inmiddels heeft het recept 24 beoordelingen met een gemiddelde score van een 4.2 uit 5. Ik moet zeggen dat ik hem zelf ook heerlijk vind, en hij is ook nog eens zo gemaakt!

Kaasbroodjes

Kaasbroodjes

Ik vind het erg leuk dat deze kaasbroodjes in dit top-lijstje staan. Ik heb ze zelf namelijk ook al meerdere keren gemaakt, zo lekker zijn ze! Erg makkelijk te maken en omdat je er meteen 10 van maakt, heb je ook een lekker voorraadje snackbroodjes in de vriezer klaarstaan voor urgente snack-trek! Jullie beoordelen deze kaasbroodjes met een 4.4 uit 5 (uit 18 stemmen).

Nu rest me niets anders dan jullie een gezond, gelukkig 2022 te wensen en ik hoop natuurlijk dat jullie ook komend jaar mijn blog weer goed weten te vinden én het recept willen beoordelen als je iets van mijn blog hebt gemaakt! Vergeet ook vooral niet om foto’s van jouw creaties met me te delen via Instagram, vind ik ontzettend leuk!

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter