Menu
hersenspinsels

De populairste gerechten van 2015

Haricots verts met spek

Niets leuker dan aan het begin van het nieuwe jaar even terug te kijken. 2015 was een mooi jaar voor Culi Sandra: mijn blog kreeg een compleet nieuwe look, ik heb veel meer bezoekers dan vorig jaar (ja ja ik weet wel dat het niet om de cijfertjes gaat maar het is tóch leuk) en natuurlijk zijn er ook weer heel veel lekkere recepten online gekomen. Vandaag kijk ik even met jullie terug op de populairste gerechten van 2015.

1. Haricots verts met spek

Eerlijk is eerlijk, ik heb nog getwijfeld of ik dit recept wel online zou zetten… Want een paar boontjes omwikkelen met spek en de boel dan even in de oven, je kunt het haast geen recept noemen! Gelukkig heb ik het toch gedaan en wat blijkt: jullie zijn massaal op zoek naar het recept voor haricots verts met spek uit de oven! Zeker vlak voor Kerst is dit veruit het meest populaire recept.

2. Nachos met gehakt

Nachos uit de oven

Ook hier blijkt; het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Dit recept voor nachos met gehakt postte ik op Welke.nl en meteen werd de foto hierboven ontzettend vaak opgeslagen (hoewel dit dus echt niet mijn beste foto is, en dat is nog zacht uitgedrukt.) Maar uiteindelijk gaat het om het recept en dat zit hier wel snor, zo lekker!

3. Smoothie met rode biet, appel en gember

Smoothie met rode biet, appel en gember

Leuk: ook een smoothie-recept in de top 5! Op mijn blog vind je al behoorlijk veel smoothie-recepten en ik moet zeggen dat dit wel een van mijn favorieten is. Dit is in ieder geval de smoothie die ervoor heeft gezorgd dat ik rode biet lekker ben gaan vinden in smoothies. Door de appel en de gember wordt je drankje namelijk superfris en een beetje pittig, lekker! Het recept vind je hier.

4. Linzensalade met geitenkaas

Linzensalade met geitenkaas

Toen ik nog in hartje Amsterdam werkte, haalde ik ‘m regelmatig: die heerlijke linzensalade van Marqt. Nu heb ik hem echt al veel te lang niet meer gehad, reden te over om hem weer eens lekker zelf te maken. Een super gezonde lunch, deze linzensalade met geitenkaas.

5. Rosbiefrolletjes met pesto

Rosbiefrolletjes met pesto

Leuk om deze lekkere hapjes ook in de top 5 te zien! Deze rosbiefrolletjes met pesto zitten bomvol smaak, zeker weten dat de schaal zo leeg is als je deze hapjes serveert.

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter