Menu
hersenspinsels

De populairste recepten van 2013

Rosbiefrolletjes met pesto

OK ik ben pas een paar maanden bezig met dit blog, maar het bezoekersaantal stijgt elke maand en daarnaast zijn alle Nederlanders gek op lijstjes. Daarom tóch: de 5 populairste recepten van 2013!

Rosbiefrolletjes met pesto

De rosbiefrolletjes met pesto maakte ik als onderdeel van een high tea met vriendinnnen. De rolletjes zijn een succesnummer als hapje op feestjes, maar ook als chique amuse maak je hier zeker indruk mee.

Klik hier voor het recept.

Linzensalade met geitenkaas

Linzensalade met geitenkaas

Dit is toch wel een van mijn persoonlijke favorieten. De kant en klare versie van deze linzensalade haal ik regelmatig bij supermarktketen Marqt, maar zelf klaarmaken is natuurlijk veel leuker!

Klik hier voor het recept

Ham, mozzarella, meloen en basilicumolie

Salade met mozzarella, ham en meloen

Jammmm, dit is echt zo’n lekker voorgerechtje of lunchsalade en ook nog eens super simpel klaar te maken. Ham met mozzarella is natuurlijk al een supercombi, maar de meloen geeft er nog een lekker zoetje aan en de basilicumolie smaakt er fantastisch bij!

Klik hier voor het recept

Salade met paddenstoelen en parmezaanse kaas

Salade met paddenstoelen

Voor paddenstoelen mag je me bij wijze van spreken wakker maken, ik hou ervan! Deze salade is echt een topper en doet het prima als voorgerecht.

Klik hier voor het recept

Portobello met gorgonzola en spekjes

Portobello met gorgonzola en spekjes

Jippie, nog zo’n topper met paddenstoelen! De portobello’s zijn zowel geschikt als voorgerecht als bijgerecht, en voor de non-liefhebbers van blauwe kaas neem je gewoon een andere kaas, brie bijvoorbeeld.

Klik hier voor het recept

Welke van de populairste recepten van 2013 heb jij al gemaakt?

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter