hersenspinsels

Foodblogevent juni 2016: een streep van de to-make lijst

Een beetje verrast was ik wel toen ik zag dat Sophie mij had uitgeroepen tot winnaar van het foodblogevent mei: het oog wil ook wat. Ik vind food-fotografie namelijk nog steeds erg moeilijk maar uit mijn post bleek wel heel duidelijk dat je ondanks dat, wel grote stappen voorwaarts kunt maken ;-) Mijn inzending nog niet gezien? Je kunt hem hier nog eens teruglezen. Maar natuurlijk superleuk dat ik deze maand het foodblogevent mag hosten!

Foodblogevent juni 2016: een streep van de to-make list

Ik denk dat jullie collega-bloggers het wel herkennen: je hebt een enorme ‘dit wil ik ooit nog eens maken’ lijst. Tenminste, ik heb er één. En hij is lang, heel lang. Dus bij deze daag ik jullie uit: ga eens aan de slag met een recept dat al heel lang op je lijstje staat. Marineer eens zelf die spareribs, maak pizzadeeg from scratch of sla je kookboek eens open bij het geeltje dat je er jaren geleden inplakte.

Natuurlijk ga ik ook zelf iets proberen te maken in dit thema. Misschien wordt het iets van mijn Food bucket list van dit jaar, misschien wordt het iets anders. We’ll see… Ik ben ik ieder geval enorm benieuwd naar jullie inzendingen!

De spelregels:

 • Schrijf een blogpost binnen het thema.
 • Zet de blogpost op jouw blog en zet erbij dat je meedoet met het Foodblogevent Mei 2016. Plaats ook een link naar deze blogpost.
 • Post hieronder een reactie en zet er ook de link bij naar je artikel op jouw blog.
 • Heb je geen blog maar wil je graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar: info [at] culi-sandra.nl met je naam, je artikel en foto.
 • Meedoen kan tot en met 30 juni 2016.

Begin juli wordt de winnaar bekendgemaakt via dit blog, Facebook en Twitter. De winnaar mag dan het event voor juli 2016 hosten en het volgende thema bedenken. Ik kijk uit naar jullie inzendingen!

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

8 Comments

 • Reply Lianne

  Nou hij staat er al zie ik. Maar ik was heel gelukkig toen ik deze reuze mergpijpen had gemaakt. Want manneman, wat zijn ze lekker! :)

  24 juni 2016 at 07:54
 • Reply Anne-Marie

  Ik heb ze eindelijk gemaakt hoor, frambozen marshmallows! Bedankt voor het duwtje in de rug :)
  http://www.myhappykitchen.nl/zoet/snoep/frambozen-marshmallows/

  24 juni 2016 at 07:03
 • Reply andrea - 4Purebyandrea

  Helemaal happy met mijn bijdrage van deze maand: https://www.byandreajanssen.com/chinese-omelette-with-sweet-sauce/

  15 juni 2016 at 10:02
 • Reply TessaC

  Het is gelukt; er is wat van de lijst (en er staat weer wat bij :-( ). Hier vind je mijn bijdrage voor deze maand: http://www.patesserie.com/nl/desserts/toetje-espresso-chocolade-ijs/

  14 juni 2016 at 10:33
 • Reply Gereon de Leeuw

  Beste culi Sandra,

  Bijgaand mijn reflecties en recept voor het thema van juni. Veel succes met het hosten. http://gereonskeukenthuis.nl/blog/lijstjes-foodblogevent-juni-2016/

  Fijne avond Gereon

  13 juni 2016 at 14:43
 • Reply TessaC

  Gefeliciteerd en ik ga de lijst er eens bij pakken! En hopelijk er niets bij opzitten terwijl ik hier nog ff rondkijk haha!

  4 juni 2016 at 13:16
  • Reply Sandra

   Dankjewel en zeker doen! Leuk als je meedoet :-)

   4 juni 2016 at 15:49
 • Reply Simone | Simone's Kitchen

  Whiehoo! Gefeliciteerd San! Leuk dat je hebt gewonnen!

  4 juni 2016 at 06:35
 • Reactie achterlaten