Menu
hersenspinsels

Foodblogevent juni 2016: een streep van de to-make lijst

Een beetje verrast was ik wel toen ik zag dat Sophie mij had uitgeroepen tot winnaar van het foodblogevent mei: het oog wil ook wat. Ik vind food-fotografie namelijk nog steeds erg moeilijk maar uit mijn post bleek wel heel duidelijk dat je ondanks dat, wel grote stappen voorwaarts kunt maken ;-) Mijn inzending nog niet gezien? Je kunt hem hier nog eens teruglezen. Maar natuurlijk superleuk dat ik deze maand het foodblogevent mag hosten!

Foodblogevent juni 2016: een streep van de to-make list

Ik denk dat jullie collega-bloggers het wel herkennen: je hebt een enorme ‘dit wil ik ooit nog eens maken’ lijst. Tenminste, ik heb er één. En hij is lang, heel lang. Dus bij deze daag ik jullie uit: ga eens aan de slag met een recept dat al heel lang op je lijstje staat. Marineer eens zelf die spareribs, maak pizzadeeg from scratch of sla je kookboek eens open bij het geeltje dat je er jaren geleden inplakte.

Natuurlijk ga ik ook zelf iets proberen te maken in dit thema. Misschien wordt het iets van mijn Food bucket list van dit jaar, misschien wordt het iets anders. We’ll see… Ik ben ik ieder geval enorm benieuwd naar jullie inzendingen!

De spelregels:

  • Schrijf een blogpost binnen het thema.
  • Zet de blogpost op jouw blog en zet erbij dat je meedoet met het Foodblogevent Mei 2016. Plaats ook een link naar deze blogpost.
  • Post hieronder een reactie en zet er ook de link bij naar je artikel op jouw blog.
  • Heb je geen blog maar wil je graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar: info [at] culi-sandra.nl met je naam, je artikel en foto.
  • Meedoen kan tot en met 30 juni 2016.

Begin juli wordt de winnaar bekendgemaakt via dit blog, Facebook en Twitter. De winnaar mag dan het event voor juli 2016 hosten en het volgende thema bedenken. Ik kijk uit naar jullie inzendingen!

8 Reacties

Laat een reactie achter