Menu
hersenspinsels

Foodblogevent september 2015: heerlijk herfstig

Een maand geen vlees eten - risotto met paddenstoelen

Wat ontzettend leuk: doe ik voor het eerst mee aan een Foodblogevent: word ik meteen uitgeroepen tot winnaar van de maand augustus. Door de man die koken kan werd mijn appel-cheesecake uitgeroepen tot lekkerste Schaamteloos Genieten recept. Goed, er waren maar drie inzendingen maar dat doet er niets aan af: ik mag een nieuw thema bedenken voor het Foodblogevent van deze maand.

Maar ho, stop. Even terug naar de basis. Wat is eigenlijk een Foodblogevent? Bij deze ‘receptenwedstrijd’ tussen bloggers, mag de winnaar van de maand een nieuw thema bedenken voor de volgende maand. Daarna is het aan jullie om daar een lekker recept bij te bedenken! Ook niet-bloggers zijn trouwens meer dan welkom om mee te doen aan het Foodblogevent!

Het thema van het Foodblogevent

Als thema voor de maand september heb ik gekozen voor ‘Heerlijk Herfstig’. Op 21 september is het weer zover: herfst. Niet ieders favoriete seizoen maar stiekem wel een van mijn favorieten. Met al die regen en storm heb ik namelijk lekker wat extra tijd om te bloggen! Daarnaast is herfst ook het seizoen van een paar van mijn favo ingrediënten: paddenstoelen bijvoorbeeld! Ik ben erg benieuwd wat jullie gaan maken met dit thema in het achterhoofd.

Zo doe je mee:

1) Maak een recept aan de hand van het thema ‘heerlijk herfstig’, wees creatief en laat zien waar je de inspiratie vandaan hebt gehaald. Let op: het moet een nieuw recept zijn, niet eentje die je al eerder hebt gepost.
2) Plaats het recept op jouw blog en vermeld erbij dat het een Foodblogevent-recept is. Dit doe je door te linken naar mijn blog en deze blogpost.
3) Laat een url-link naar jouw blogpost achter in een reactie onder deze blogpost of als reactie op het bericht in de facebook groep.
4) Share the love! Deel je recept via Facebook, Twitter en/of Instagram en gebruik hierbij de hashtag #foodblogevent Natuurlijk vind ik het erg leuk als je mij tagt in het bericht: @culisandra op Twitter en Facebook, @culi_sandra op Instagram
5) Stuur je inzending in vóór 30 september. Op 1 oktober maak ik de winnaar bekend van het Foodblogevent van september.

Natuurlijk komt er een post online met alle recepten die zijn ingezonden voor het Foodblogevent!

Je kunt overigens ook meedoen als je geen blog hebt. Stuur je inzending (recept + foto) dan naar info@culi-sandra.nl

5 Reacties

Laat een reactie achter