Menu
hotspots

Foodfestivals Noord-Holland 2014

Foodfestivals Noord-Holland 2014

Welke Food Festivals ga jij bezoeken dit jaar? Ik wacht nog even af wat er precies komen gaat, maar ik wil zeker een kijkje nemen bij het Streek Food festival Edam, de Rollende Keukens en het Foodfestival aan de Zaan. Edam & Wormerveer zijn voor mij maar een kwartiertje rijden, dus een excuus om niet te gaan heb ik niet!

Streek Food Festival Edam

Het Streek Food Festival is een food markt met lokale en regionale producenten en producten, delicatessenzaken en kookwinkels uit de regio. Maar het Streek Food Festival is niet alleen een markt, die in de hele binnenstad van Edam staat, maar het is een beleving! Overal vind je specialiteiten, gekke kramen en zelfs de zogeheten Rollende Keukens met gepimte caravans en kekke bakwagens.

Wanneer: 18 mei 2014
Waar: Damplein, Edam

Meer weten? Ga naar http://www.nieventz.nl/

Rollende Keukens 2014

Het Weekend van de Rollende Keukens vindt plaats van woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014.

Op deze dagen kun je van 13.00 t/m 23.00 uur een kijkje nemen bij de talloze mobiele restaurants. Daarnaast is er live muziek, film en theater.

Wanneer: 28 mei t/m 1 juni 2014
Waar: Westergasfabriek Amsterdam

Meer weten? www.rollendekeukens.nl of ga naar de Facebook-pagina

Foodfestival aan de Zaan

Een kwartiertje vanaf mijn huis, dus dit evenement mag ik zeker niet missen! Er worden veel foodtrucks en kramen verwacht op dit festival dat ik vorig jaar helaas moest missen. Op 27 juni 2014 kun je van 17.00 t/m 23.00 uur terecht in Wormerveer.

Wanneer: 27 juni 2014
Waar: Zaanweg, Wormerveer

Meer weten? www.nieventz.nl of ga naar de Facebook-pagina

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter