Voor een high tea, een verjaardag of gewoon ‘zomaar’ bij de koffie of thee, deze frambozen-kokostaart is echt heerlijk. Je kunt hem in grote stukken snijden, maar er ook kleine blokjes van maken. Zelf serveerde ik de frambozentaart een keer in kleine staafjes gesneden bij een high tea. Een fijne aanvulling op de andere recepten!
Zoete frambozen- kokostaart
Deze frambozen-kokostaart heeft een heerlijk boterige bodem. De bovenlaag is heel bijzonder van structuur door de kokos. Af en toe kom je een framboos tegen, die zorgt voor een frisse fruitexplosie in je mond! Doordat je deze frambozentaart in een 20×30 bakvorm maakt, haal je er flink wat stukken uit. Je kunt er zeker 16 stukken uithalen. Zelf eet ik de taart het liefste als hij nog een beetje koud is, dan komt de boterige bodem namelijk extra goed tot zijn recht.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
7 Reacties
Martine
16 januari 2019 at 09:11Dat ziet er lekker uit! Hoeveel bloem meng je in eerste instantie met de suiker en het amandelmeel?
Sandra
27 januari 2019 at 11:36Hi Martine, jeetje dat is suf zeg… Het is een oud receptje dus ik moet eerlijk bekennen dat ik dit niet meer weet. Ik moet ‘m maar eens opnieuw maken om hier weer achter te komen, stom!
Saskia
22 februari 2022 at 20:53Hoi, het lijkt mij ook een lekker recept. Is nog duidelijk geworden hoe de verhoudingen liggen? En ik zie in de ingrediëntenlijst citroensap staan en kom in het recept plots limoenschil en sap tegen. 1 limoen nodig i.p.v. citroensap?
Sandra
24 februari 2022 at 12:28Hey Saskia, ik heb het recept laatst nogmaals zelf gemaakt en aangepast, de beschrijving zou nu helemaal moeten kloppen. Ik heb inderdaad een limoen gebruikt ipv een citroen, dat leek me nóg lekkerder. Dit had ik inderdaad nog niet aangepast maar nu wel, scherp van je!
Saskia
27 februari 2022 at 17:05Het smaakt verrukkelijk !
Sandra
3 maart 2022 at 13:11Wat leuk om te horen, blij dat hij gelukt is!!
Eef
30 mei 2015 at 09:58Hmm! Deze zien er echt té lekker uit. Dol op frambozen :)