snel klaar

Frittata met salami

Deze frittata is snel klaar en erg eenvoudig te maken. Heerlijk als makkelijke doordeweekse avondmaaltijd met een lekkere salade erbij. De bereidingstijd van de frittata is ca 25 minuten dus je kunt lekker snel aan tafel. Kies voor een lekkere salami met veel smaak, want pas dan wordt dit gerecht écht lekker! Wil je wat extra groenten verwerken in de frittata? Je zou er bijvoorbeeld nog een fijngesneden prei door kunnen doen, of wat spinazie. Champignons of paprika kunnen er ook prima in, waarmee dit ook een handig gerecht is om restjes groenten op te maken.

Recept frittata met salami

(voor 2 personen)

  • 3 middelgrote aardappels
  • 1 grote ui
  • 125 gr salami
  • 5 eieren
  • eventueel geraspte kaas
  • peper

Snijd de aardappels in kleine blokjes. Snipper de ui en snijd de salami in kleine blokjes. Bak dit alles 1o minuten op een laag vuurtje in wat olie.

Klop de eieren los met flink wat peper en schenk dit over het aardappelmengsel. Dek de pan af met een deksel en laat 10 minuten garen op laag vuur. Bestrooi de frittata eventueel na een minuut of 8 met wat geraspte kaas. Serveer de frittata warm, met een lekkere salade.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra

Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

 

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten