Zelf fudge maken is echt ontzettend makkelijk! Met tien minuten is het mengsel klaar, je moet alleen even een paar uur wachten tot de fudge goed is opgesteven in de koelkast. Maar zo’n lekker makkelijk receptje is natuurlijk perfect voor Kerst. Tijdens die dagen sta je al zoveel in de keuken… Deze pure chocolade fudge met cranberry en pecannoten heeft iets ultiem kerstigs als je het mij vraagt. Na het Kerstdiner zit je waarschijnlijk bomvol maar zo’n klein stukje fudge bij de koffie gaat er vast nog wel in…
Lekker variëren
Geen fan van cranberry? Je kunt ze ook vervangen door rozijnen. En de pecannoten kun je natuurlijk ook vervangen door een andere notensoort die je lekkerder vindt. Experimenteer er lekker op los! Tip: de pure chocolade fudge is in de koelkast een paar dagen houdbaar, dus je kunt hem al een paar dagen voor Kerst maken.
Bewaar dit recept op Pinterest

Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
2 Reacties
Eef
13 november 2016 at 20:21Deze waren echt hemels, zo ontzettend lekker! Mag je best vaker maken hoor ;)
Eline
13 november 2016 at 10:28Ziet er echt te lekker uit!