Fudge stond al zo ontzettend lang op mijn ‘dat wil ik nog eens maken’ lijstje. En waarom eigenlijk? Geen idee, want het is echt supersimpel om zelf fudge te maken. En het leuke is: je kunt er alle kanten mee op. Zelf ben ik gek op de combinatie van chocolade met noten en rozijnen, dus mijn eerste poging tot het zelf maken van fudge moést ik gewoon met deze drie ingrediënten doen. Ik koos voor witte chocolade fudge, lekker zoet maar door de rozijnen en de cashewnoten heeft het een lekkere bite en wordt het niet té zoet.
Natuurlijk kun je gerust andere soorten gedroogd fruit en noten in de fudge doen, als je niet zo van rozijnen of cashewnoten houdt.
Uit dit recept haal je ongeveer 40 kleine stukjes witte chocolade fudge, of 20 wat grotere stukjes.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
2 Reacties
Daphne
9 november 2016 at 11:08Super lekker ziet het er uit! Echt een keer proberen!
Eef
26 oktober 2016 at 07:19Hoewel ik niet zo dol ben op witte chocolade zien deze er toch echt waanzinnig lekker uit! Ik heb de andere versie van je geprobeerd en die was heerlijk dus ik denk zo maar dat deze ook zeker niet verkeerd is, yum!