Pasta, ik eet het eigenlijk helemaal niet zo vaak. Ik weet niet waarom, want ik vind het echt heel lekker, maar het komt gewoon niet zo snel in me op om pasta op tafel te zetten. Gek hè? Het aantal pasta-recepten op mijn blog is dan ook helemaal niet zo groot. Hoog tijd voor eentje erbij en dat is deze fusili met rauwe ham en champignons geworden.
Inspiratie voor nieuwe recepten
Er wordt me vaak gevraagd waar ik mijn inspiratie voor nieuwe recepten vandaan haal. Dat is eigenlijk overal en nergens vandaan… Soms eet ik op reis iets lekkers dat ik thuis namaak, soms vind ik ineens een ingrediënt in mijn keukenkastje en bedenk daar een recept omheen. Natuurlijk lees ik ook veel kook-tijdschriften en kookboeken én neem ik altijd de gratis magazines uit de supermarkt mee. Dat laatste was ook het geval bij deze fusili met rauwe ham en champignons, deze komt uit de Allerhande. Normaal gesproken plaats ik recepten nooit zomaar door, maar deze fusili is zo lekker dat ik hem wel met jullie moest delen! De pasta staat in 20 minuten op tafel en is dus handig voor de snelle doordeweekse avondmaaltijd.

Nog geen reacties