Gebakken paddenstoelen op toast is een van mijn favoriete voorgerechtjes. Het is letterlijk binnen vijf minuten klaar en heel smaakvol. Vooral in de herfst en winter eet ik het graag. Heerlijk, die herfstige smaken van paddenstoel, knoflook en tijm!
Voorgerecht of lunch
Ik eet deze gebakken paddenstoelen op toast trouwens ook graag als snelle lunch in het weekend. Meestal lunch ik niet echt in het weekend, maar om een uur of drie krijg ik dan altijd trek. Dit is dan een prima hapje en nog gezond ook.
Ciappe – Italiaanse toast


Doordat dit gerechtje zo snel klaar is, is dit ook een heel geschikt voorgerecht om te serveren voor grotere groepen. Ik vind de paddenstoelen het lekkerste op Italiaanse ciappe. Lekker knapperig! Deze zijn onder andere te koop bij AH. Kun je geen ciappe vinden? Gebruik dan bijvoorbeeld geroosterd brood of andere toast om de gebakken paddenstoelen op te serveren.
Gebakken paddenstoelen – meer recepten
Smaakt dit gerechtje naar meer? Bekijk dan ook eens mijn andere recepten met paddenstoelen.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties