Deze gebakken aardappels met citroen worden ook wel “Gremolata” aardappels genoemd. Gremolata is een lekker mengsel van (eventueel) knoflook, peterselie, citroen en Parmezaanse kaas en dit geeft een heerlijke hartige touch aan je gebakken aardappels.
Extra krokante aardappels
Door de aardappeltjes eerst voor te koken en daarna te pletten en in de oven af te bakken, worden ze heerlijk krokant. De gremolata geeft daarnaast een heerlijke smaak aan de aardappels. Ik serveerde de gebakken aardappels met gremolata met groenten en een stukje vlees.
Tip: neem een kruimige aardappel, die wordt krokanter dan een vastkokende aardappel.


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
1 Reactie
Eef
27 november 2016 at 08:04Nog nooit gehoord van gremolata maar dit lijkt me erg lekker.