Heerlijk, zo’n bakplaat vol met lekkere geroosterde groenten! Makkelijk ook, want je snijdt de groenten, zet ze in de oven en je hebt er geen omkijken meer naar (oké, halverwege eventjes een keer omscheppen maar dat is alles!). Bonuspunt: amper afwas! Met zo’n ovenschotel kun je natuurlijk oneindig variëren, dus dit is ook nog eens een erg handig gerecht om allerlei restjes groenten op te maken. Die ene ui die al een beetje begint uit te lopen, die halve broccoli die nog in de koelkast lag… Het kan er allemaal in!
Halloumi
Maar, alleen geroosterde groenten zijn niet voldoende voor een complete avondmaaltijd wat mij betreft. Daarom gaan er in dit recept ook nog stukjes halloumi. Deze schapenkaas uit Cyprus is erg stevig en daardoor smelt deze niet in de oven. De stukjes kaas zorgen voor een hartige, zoute bite tussen de groenten en aardappeltjes. Lekker!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties