Ik ben fan van de zoete aardappel en eet ‘m regelmatig. Maar ik had nog nooit een zoete aardappel gevuld. Toch is dat zeker eens de moeite waard. Ik zal eerlijk toegeven dat gevulde zoete aardappel niet het meest fotogenieke bijgerecht is, maar lekker is het wel. En daar gaat het uiteindelijk om, toch?
Lifehack voor het poffen van zoete aardappels
Zoete aardappels kun je natuurlijk poffen in de oven, maar dat duurt heel lang en persoonlijk vind ik dat dan altijd een beetje zonde. Zelf doe ik dit dan ook liever in de magnetron. Eventjes een paar keer rondom inprikken en met een minuut of 6-7 heb je een perfect zachte zoete aardappel!
Bewaar dit recept op Pinterest

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
2 Reacties
Carolien - On a Healthy Adventure
7 maart 2016 at 07:50Dat ziet er lekker uit Sandra! Lekker hartig receptje :)
Anne-Marie
5 maart 2016 at 10:38Haha dat noemen ze nog eens energiezuinig koken. Klinkt als een lekker receptje.