Laatst kwam mijn moeder weer eens langs met lekkers uit de moestuin: een flinke berg prachtig groene, extreem verse peultjes. Lekker! Aan zulke mooie, verse groente moet je vooral niet teveel doen, daarom besloot ik ze te wokken in boter en te serveren met citroenrasp. Een recept kun je dit haast niet noemen, zo simpel is het… Maar toch: hier het recept voor gewokte peultjes met citroen en boter!
Simpel bijgerecht
Dit makkelijke peultjes recept is een perfect bijgerecht waarbij je een flinke portie groenten binnenkrijgt. Lekker voor een simpel dagje “AVG” (aardappels, vlees, groenten – waarbij je het vlees uiteraard ook kunt vervangen door een vega-variant) maar deze gewokte peultjes met citroen smaken ook erg lekker bij een stukje vis.


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties