Ui, bij uitstek mijn favoriete groente! Welk goed recept begint er nou immers niet met ‘fruit een uitje en een teentje knoflook’? Nou, dit recept begint daar niet exact mee, maar desondanks is het erg lekker! Deze gratin van rode ui is bovendien niet moeilijk te maken, dus enjoy…
Uiengratin als bijgerecht
Deze rode uiengratin is erg lekker als bijgerecht. En erg handig, want je kunt ‘m al vooraf klaarmaken. Lekker makkelijk bij een etentje dus! Je zou de gratin bijvoorbeeld kunnen serveren bij deze ouderwetse gehaktballen of deze gepaneerde zalm.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
2 Reacties
C Deken
13 oktober 2021 at 18:00Lijkt me een leuk bijgerecht voor de feestdagen! NB: Er staat basilicum in het recept, maar dat moet toch tijm zijn? ;-)
Sandra
22 oktober 2021 at 06:08Oeps, scherp!! Ik heb het aangepast :-)