Deze halloumi burgers zijn echt te gek! Ben jij ook zo dol op halloumi? Het blijft een aparte soort kaas. Deze zoute schapenkaas smelt niet zoals de meeste kazen, waardoor je hem heel goed kunt grillen. Het is daarmee een ideaal ingrediënt om vegetarische gerechten mee te maken. Zelf ben ik er dol op en je vind daarom al verschillende recepten met halloumi op dit blog. Vandaag voeg ik er een recept voor halloumi burgers aan toe!
Vegetarische burgers
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik krijg het niet zo warm van vegetarische burgers. Don’t get me wrong: ik eet heel graag vegetarisch en tijdens het avondeten kook ik voor mezelf vaker wel dan niet vegetarisch – maar ik heb dan liever een vleesvervanger die niet op vlees probeert te lijken. Of ik maak een vega gerecht zonder vleesvervanger. Maar deze vegetarische burger vind ik dan wel weer heel lekker, want een halloumi-burger probeert niet op vlees te lijken. Die is gewoon super lekker van zichzelf! Een gepaneerde burger van halloumi, met gebakken uitjes en wat mangochutney als saus. Niets meer aan doen toch?


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties