Zoete galette ken je misschien wel, maar een hartige galette? Ja hoor, dat kan prima! Traditioneel vul je een zoete galette met kersen, maar je kunt van het zelfde deeg eenvoudig een hartige galette maken. Deze variant vulde ik met zacht gebakken rode ui en lekkere geitenkaas. Een beetje zoet, een beetje hartig, en niet een beetje lekker maar héél lekker!
Uiengalette
Rode ui combineert heel goed met geitenkaas. Het zoetige van de rode ui is heel lekker in combinatie met de soms wat scherpe smaak van geitenkaas. Met wat tijm en balsamico als smaakmakers, maak je eenvoudig een heerlijke vulling voor deze hartige uiengalette.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties