Je kent ze vast wel, die hazelnoot-schuimgebakjes van de banketbakker. Ohhh zo lekker vind ik die! Eigenlijk had ik er nooit bij stilgestaan dat je dit gebak ook zelf kunt maken, had ook het idee dat het erg moeilijk zou zijn. Tot ik een recept voor een hazelnoot-schuimrol tegenkwam in een oud nummer van Delicious. Als ik me niet vergis is het een recept van Paul Hollywood, dus dat moet wel een succesnummer zijn. Moeilijk te maken? Nou dat blijkt dus echt ontzettend mee te vallen!
Echt, ga dit als-je-blieft proberen, want dit is zó ontzettend lekker!
Tipje: ben je een Nutella-fan? Dan kun je de hoeveelheid Nutella rustig verdubbelen…
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.
3 Reacties
Eef
6 december 2015 at 21:33Wauw deze was zó ontzettend lekker, voor herhaling vatbaar ;)
Anne-Marie
6 december 2015 at 13:48Wat goed zeg, ik dacht ook altijd dat het super moeilijk zou zijn. Ik ga dit recept zeker een keer proberen!
Daniëlle
4 december 2015 at 21:10Klinkt erg lekker! Een schuimtaart staat ook nog steeds op mijn to bake lijstje!