Menu
reviews

High Tea bij Zoomers in Castricum

High Tea bij Zoomers in Castricum

Vandaag gezellig met een vriendin genoten van een high tea. Via Vakantieveilingen had ik een high tea bon gewonnen en die hebben we ingewisseld voor een high tea bij Zoomers. Een hippe strandtent in Castricum. Het stormt nogal vandaag dus die strandwandeling slaan we over en we duiken direct naar binnen. De inrichting is strak en hip met veel hout en felle kleuren. In het restaurant brandt een open haard, erg gezellig!

Wij kozen voor een High Tea arrangement, daarbij is natuurlijk onbeperkt thee inbegrepen. Wij kregen een bakje met eerlijk gezegd niet zo heel veel smaken thee; vier maar. Deze waren overigens wel erg lekker!

De high tea werd in een keer geserveerd. Vaak krijg je eerst een voorafje, daarna de hartige hapjes en als laatste het zoete gedeelte, maar we kregen hier direct een kopje soep & een plateau vol met hartige en zoete hapjes.

Eerst genoten we van een tomatensoepje met room en een knoflookbroodje, erg smakelijk! Daarna stortten we ons op de hartige hapjes: een warm stukje quiche (heerlijk!) een warme tortilla (fantastisch), beiden overduidelijk huisgemaakt, en drie kleine pistoletjes belegd met brie/gerookte zalm/ham. Het pistoletje ham hebben we laten staan want we begonnen al aardig vol te raken.

Het zoete gedeelte van het plateau bestond uit een scone met slagroom en jam, en diverse zoetigheden als soesjes, koekjes met marsepein en friandises. Ik vond het jammer dat de zoetigheden niet huisgemaakt zijn, dat vind ik eigenlijk wel een must bij een high tea!

De hartige hapjes waren erg lekker, de zoete wat minder en het was erg veel. De bediening kon iets beter. Het plateau werd netjes gepresenteerd maar de dame die over de thee ging heeft vrijwel niets tegen ons gezegd. Ontvangst en afscheid waren wel prima in orde. Kortom: al met een al redelijke high tea ervaring maar er zijn betere adresjes te vinden.

Ik ben ook heel benieuwd naar jouw ervaring, hoe vond jij de High Tea bij Zoomers?

De High Tea bij Zoomers kost €21,50 per persoon. Je kunt bij Zoomers ook terecht voor een high wine, lunch, diner enzovoort.

Strandpaviljoen Zoomers | Zandweg 10 | 1901 NZ Castricum | T: 0251 653 625 | www.zoomers.nu

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter