Menu
reviews

Sandra proeft… Hooghoudt Bartenders Choice

Hooghoudt Bartenders Choice - Elderflower Cobbler

Onlangs lanceerde Hooghoudt (je kent ze misschien wel van de jenevers?) drie nieuwe ready to serve cocktails onder de naam Bartenders Choice. Deze cocktails zijn ontwikkeld door meester-distilleerder Frank Leystra, gebaseerd op de originele receptuur van bartender Lennart Deddens. De cocktails zitten in schitterende flessen met een strak vormgegeven etiket. Op de achterkant van de flessen vind je ook nog bartenders advice over het glas waarin je de cocktail het beste kunt serveren, en met welke garnering. Die details, daar houd ik van! Goed, genoeg over de looks! Hoe smaken ze eigenlijk?

Elderflower Cobbler

De Elderflower Cobbler kende ik al dus laat ik daarmee beginnen. Sinds een collega me een paar weken geleden op dit drankje wees, ben ik hooked. Hij ligt standaard in mijn koelkast. Want zo drink ik deze cocktail het liefst: ijskoud, het liefst met nog flink wat ijsklontjes erbij. Heerlijk! De vlierbloesem proef je goed terug, de citroen proef ik minder maar dit drankje is wel lekker fris van smaak. I like it…

Cucumber Delight

Hooghoudt Bartender's Choice - Cucumber Delight

Een voor mij nog nieuwe smaak. Deze cocktail combineert komkommer en citroen, lekker fris dus. Zo smaakt hij, maar ik vind deze mix ook erg lekker fris ruiken. Dat klinkt misschien een beetje gek maar probeer het zelf maar eens, dan snap je wel wat ik bedoel. Ik was aangenaam verrast door deze cocktail: je proeft de komkommer namelijk goed terug! De Elderflower Cobbler is nog steeds mijn favoriet maar ook deze ga ik zeker vaker kopen!

Ginger Daisy

Hooghoudt Bartender's Choice - Ginger Daisy

Ook deze smaak kende ik nog niet. Sinaasappel en gember, een bijzondere combinatie en zo smaakt de cocktail ook. De gember zorgt voor een lekker pittige afdronk en de pittigheid blijft ook een beetje in je mond hangen. Lekker! Maar ik blijf erbij: de Elderflower Cobbler blijft mijn favoriet!

Over Hooghoudt Bartenders Choice

Hooghoudt Bartenders Choice is momenteel exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. De cocktails bevatten 14,5% alcohol en worden verkocht in flessen van 700 ml.

Dit artikel is een gesponsord artikel (advertorial). Voor meer informatie over gesponsorde artikelen, verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

5 Reacties

 • Eef
  29 juli 2016 at 20:21

  Deze lijken mij alle drie lekker! Maar die edelflower daar ben ik misschien nog wel het meest benieuwd naar stiekem…

  Reply
 • Esther
  29 juli 2016 at 19:21

  Die laatste lijkt me heerlijk. Ik houd erg van gember. Die ga ik vast eens proberen!

  Reply
 • Anne-Marie
  29 juli 2016 at 16:18

  Lekker zijn ze hè, niet te zoet en lekker fris!

  Reply
 • Atie Groot
  29 juli 2016 at 14:27

  Leuk om eens iets anders te serveren op een warme dag. Goed idee voor de kermis….

  Reply
 • Demi | DE KOOKFABRIEK
  29 juli 2016 at 07:30

  Leuk, zo’n proeverijtje! Ik ben benieuwd naar deze smaken!

  Reply

Laat een reactie achter