Menu
hotspots

HOTSPOT – Croissanterie Pigalle

Croissanterie Pigalle

Onlangs was ik in Groningen, wat een leuke stad! We sliepen een nachtje in een hotel en besloten om geen gebruik te maken van het ontbijt. Het was sowieso behoorlijk aan de prijs en wat is er nu leuker dan op een zondagochtend lekker in de stad te ontbijten tussen de locals? Op zoek naar een leuk ontbijtadresje dus!

Dat bleek eerlijk gezegd nog niet mee te vallen, de stad bleek nog te slapen toen wij rond een uur of tien in het centrum aan kwamen. Gelukkig de dag ervoor al een leuk adresje gespot: Croissanterie Pigalle (om de hoek van de Vismarkt).

Croissanterie Pigalle in Groningen

Binnen bleek het al gezellig druk maar er was nog een tafeltje vrij voor ons. Over het menu kan ik kort zijn; bestel het ontbijt Pigalle! Je kunt elke dag tot 11.00 uur (op zondag tot 12.00 uur) voor minimaal twee personen dit ontbijtje bestellen en dat is meer dan de moeite waard: koffie of thee (en niet alleen gewone koffie, maar ook een lekkere latte macchiato), versgeperste jus, de lekkerste croissant die ik in tijden had gegeten, een gekookt eitje en een overheerlijk speltbrood waarbij je uit de (uitgebreide) beleg-kaart, per persoon drie soorten beleg mag kiezen. Wij gingen o.a. voor gerookte kip, gerookte zalm, brie & garnalensalade. En dat voor €9,95 per persoon. Een heel schappelijke prijs, zeker gezien het feit dat je tot drie uur in de middag bomvol zit!

Overigens kun je bij Croissanterie Pigalle terecht voor nog veel meer lekkers: zoete en hartige broodjes, gebak, diverse soorten belegde broodjes, soep, quiche…

Croissanterie Pigalle
Stoeldraaierstraat 17
9712 BT Groningen
www.croissanteriepigalle.nl

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter