Menu
hotspots

HOTSPOT – Dille & Kamille

Dille & Kamille

Als ik een Dille & Kamille binnenkom, wordt ik een soort losgeslagen projectiel. Ik ga van tafel naar tafel en wil ALLES bekijken. Uit pure keuzestress ga ik er nogal vaak met lege handen weg, maar wat hebben ze hier toch veel leuks!

Vooral bij de delicatessen ben ik niet weg te slaan. Maar ik kijk ook mijn ogen uit bij de (overbodige) tangetjes, schepjes en lepeltjes voor van alles en nog wat. Wat dacht je van een aarbei-ontkroner of een RVS cake-testernaald?

Voor een culi-cadeautje ben je hier sowieso aan het juiste adres.

Een paar ideetjes?

Deze fantastische weegschaal:

De overheerlijke lemon curd (ze hebben ook een appel & kaneel variant)

Dit stoere halvemaanmes (om kruiden mee te snijden)

Dille & Kamille vind je in verschillende steden in Nederland en België.

De vestiging die ik het vaakste bezoek is die in Haarlem:
Anegang 46
2011 HS Haarlem

Meer info: http://www.dille-kamille.nl/

2 Reacties

 • Anne-Marie
  1 april 2015 at 06:05

  wat grappig, ik dacht altijd dat het aan mij lag dat ik in een winkel als Dille en Kamille alles leuk vond maar vaak nooit iets kocht. Het is keuzestress!

  Reply
  • Sandra
   7 april 2015 at 17:26

   Haha ja hè, fijn te horen dat we niet de enige zijn!

   Reply

Laat een reactie achter