Hmmmm, tijdens de hittegolf van twee weken terug heb ik zo ongeveer geleefd op deze ijskoffie-ijsjes. Zoet, verfrissend en met een kleine kick van de koffie. Echt zo lekker! En het mooie is dat je deze ijskoffie ijsjes in een handomdraai maakt, met maar drie ingrediënten: koffie (die zag je vast niet aankomen), melk en mijn ‘geheime’ ingrediënt voor de lekkerste ijskoffie: gecondenseerde melk!
IJskoffie met gecondenseerde melk
IJskoffie wordt meestal gemaakt van koffie, suiker en melk. Lekker, maar het kan nóg lekkerder. Vervang de suiker door gecondenseerde melk en je krijgt een extra romige, zoete ijskoffie. Door dit mengsel een nachtje in de vriezer te zetten, krijg je de allerlekkerste ijskoffie-ijsjes!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.
2 Reacties
Silvia
17 augustus 2020 at 20:25Deze staan hoog op mijn “wil-ik-maken-lijstje”. Ik moet eerst even op zoek naar een goede ijsjesvorm. Ik heb nu een erg kleine met vaste stokjes aan het dekseltje. Ze lijken me in ieder geval heerlijk.
Sandra
18 augustus 2020 at 07:07Leuk om te horen Sylvia! Een goede ijsjesvorm vinden valt soms nog niet mee inderdaad, hopelijk vind je snel een goede want deze ijsjes zijn zo lekker (al zeg ik het zelf, haha!)