Altijd lekker voor bij de borrel: kaaskoekjes! Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier behoren de kaasvlinders en andere kaas-snacks altijd tot de populairste hapjes bij de borrel. Natuurlijk kun je ze kant en klaar kopen, maar zelf kaaskoekjes maken is helemaal niet moeilijk. En ze zijn natuurlijk ontzettend lekker!
Variaties op dit kaaskoekjes recept
Met onderstaand recept heb je een prima basis kaaskoekjes recept, maar ik vind het ook superleuk als je mijn recepten als basis gebruikt en er je eigen draai aan geeft! Als je dat hebt gedaan, laat het me dan vooral weten, helemaal leuk! Met onderstaand recept kun je natuurlijk ook weer lekker variëren. Een paar ideeën:
- Gebruik gewone geraspte kaas in plaats van Parmezaan
- Gebruik karwijzaadjes in plaats van komijn
- Vervang de komijn door fenegriekzaadjes
Borrelhapjes recepten
Op zoek naar meer hapjes voor bij de borrel? Neem eens een kijkje bij mijn andere borrelhapjes-recepten. Warm, koud, met vlees, vis of vegetarisch.
Bewaren
Laat de kaaskoekjes na het bakken volledig afkoelen op een rek. Als ze helemaal zijn afgekoeld, kun je ze het beste bewaren in een luchtdichte doos. Dan blijven ze nog wel een dag of twee, drie lekker vers.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties