Je hebt ze vast wel eens gegeten als onderdeel van een high tea: scones. Superlekker met clotted cream en jam, maar ik wilde eens wat anders. Met een beetje kaneel door het deeg en een topping van kaneelsuiker, maak je in een handomdraai kaneelscones. Een lekkere variatie op de traditionele versie!
Eet ze zo vers mogelijk
Deze scones met kaneel zijn vers uit de oven het lekkerste, eet ze dus snel na het bakken op. Dat zal vast geen probleem zijn… ;-)
Voorbereiden en invriezen
Het is dus zeker niet aan te raden om ze al een tijdje van tevoren te bakken. Echter kun je het deeg wel prima vooraf klaarmaken. Je kunt het ongebakken deeg zelfs invriezen. Kun je op een willekeurige zondagochtend ze zo in de oven schuiven en even afbakken!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties