desserts

Kersenmilkshake met vanille

Kersenmilkshake

Er was al een variant met banaan te vinden op mijn blog, maar na de overvloedige kersenoogst van dit jaar moest er ook maar een kersenvariant komen van dit milkshake recept. Dus voilà: een heerlijk zoete milkshake met kersen!

Recept kersenmilkshake

Per persoon

  • 1 flinke hand kersen (vers of uit de diepvries)*
  • 2 bollen vanille-ijs
  • 1 tl vanille-extract
  • 125 ml melk

* Als je verse kersen gebruikt, blijft je milkshake wat dunner. Kersen uit de diepvries kun je zonder te ontdooien gebruiken in de kersenmilkshake, daar wordt hij alleen maar wat dikker van!

Zo maak je de kersenmilkshake

  • Ontpit de kersen en doe ze samen met de melk en het vanille-extract in een mengkom of in de blender. Pureer met een staafmixer of de blender tot een glad mengsel.
  • Doe het vanille-ijs erbij en pureer snel tot een gladde milkshake.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten