tips & trucs

Kerstcadeautjes voor culi-freaks

Kerstcadeautjes voor culi-freaks

Kerst komt er weer aan, tijd om kerstcadeautjes te gaan scoren! Ik geef je graag een paar tips voor niet al te dure cadeautjes, zeker weten dat je hier echte culi-freaks heel gelukkig mee maakt…

Mason Jars

Je hebt ze zeker voorbij zien komen op Instagram, honderden foto’s van healthy smoothies, geserveerd in zo’n hippe Mason Jar met een mooi rietje erin gestoken. Je kunt de Mason Jars overal online kopen, maar op mason-jars.nl heb je de meeste keus. Bestel er ook gelijk van leuke rietjes bij, die verkopen ze ook!

Koekjesmix in pot

Het blijft een superleuk idee dit: alle ingrediënten voor het maken van bijvoorbeeld brownies of blondies, bij elkaar in een glazen pot (op eieren / melk na dan) Kijk bijvoorbeeld op cookielicious.nl voor verschillende potten. Dit is natuurlijk ook een cadeautje dat je heel eenvoudig zelf kunt maken!

Retro Weegschaal

Zo’n retro weegschaal staat toch fantastisch op je aanrecht? O.a. te koop bij Dille & Kamille (waar je overigens sowieso altijd wel een leuk cadeautje kunt kopen voor kookliefhebbers). Niet zeker of diegene aan wie je een cadeau geeft, ruimte heeft op het aanrecht? Een setje maatlepels doet het ook altijd goed!

Culi-Box

Afhankelijk van je budget is een culi-box met allerlei lekkers ook een heel fijn cadeau. BitesWeLove kun je al cadeau geven vanaf €19,80 voor vier weken en een HelloFresh box laat je bezorgen voor €34,95

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten