Deze koekjes zijn echt superlekker: zoet door de witte chocolade en met een klein zuurtje van de cranberry’s. De koekjes blijven van binnen een beetje zacht en hebben aan de zijkant een krokant randje. Lekker bij de koffie of thee, je blijft er van eten… De inspiratie voor deze koekjes vond ik op het blog van Sally’s Baking Addition.
Kerst koekjes
Door de cranberries hebben deze koekjes wel iets Kerstigs, vind je niet? Gelukkig kun je gedroogde cranberry het hele jaar door kopen, en hoef je je dus niet te beperken tot de feestdagen om deze lekkere zachte koekjes te bakken!
Tip: vervang de cranberry’s gerust door rozijnen als je die lekkerder vindt.
Bewaar dit recept op Pinterest:

Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties