drankjes

IJskoffie met Baileys

IJskoffie met Baileys

Je kunt dit haast geen recept noemen, maar ik plaats het toch op mijn blog omdat ik durf te wedden dat je nog nooit op deze manier koffie met Baileys hebt gedronken! Dit drankje is een feestelijke afsluiting van een etentje.

Het is echt heel simpel: zet een sterke espresso en vul een ijsblokjeshouder hiermee. Reken per persoon zo’n 4 tot 5 koffieklontjes. Laat de ijsklontjes een nacht bevriezen en doe ze in een mooi glas. Giet er Baileys overheen en serveer direct. Klaar!

Wist je trouwens dat je ontzettend makkelijk zelf Baileys kunt maken?

De inspiratie voor dit recept voor ijskoffie met Baileys vond ik op een van mijn favoriete sites voor food-inspiratie: Pinterest.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten