Deze lekkere kip kerrie stukjes met citroendip waren ooit één van de eerste recepten op mijn blog. In die tijd – we hebben het alweer over een jaar of vijf geleden – plaatste ik nog geen foto’s bij mijn recepten. Eigenlijk stond ik er niet zo bij stil dat anderen ook terecht konden komen op mijn blog, eigenlijk was het meer een verzamelschrift voor mijn favoriete gerechten. Deze kip-kerrie stukjes maakte ik dus alweer een tijd geleden. En aangezien ik vind dat je moet zien wat je gaat eten, vond ik het heel leuk om dit ‘antieke’ recept opnieuw te maken. En dan nu mét foto. En dus kwamen deze lekkere kip-kerrie stukjes met citroendip laatst weer een keertje op tafel.
Kipstukjes – een snelle avondmaaltijd
De kipstukjes zijn snel klaar en perfect voor een doordeweekse avond. Serveer ze bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes en wat groenten. Dan heb je een complete avondmaaltijd. De frisse citroensaus maakt de krokante kip-kerrie stukjes extra lekker!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties